Cuketová nátierka sterilizovaná

čerstvá cuketa

Cuketová nátierka vám vydrží dlho a môžete si na nej pochutnať aj o pár mesiacov neskôr. Čiže ak máte doma veľkú cukinu, pripravte si z nej lahodnú nátierku. Tú môžete na záver zavariť. Poradíme Vám ako na to.

Veľkú cuketu najskôr opláchneme pod tečúcou vodou. Očistíme a nastrúhame na drobné kúsky. Pridáme 4 kusy paradajok, 3 kusy zelenej papriky, 3 cibule, feferónky, 2 deci kečupu, paradajkový pretlak, deci slnečnicového oleja, deci octu, 3 kávové lyžičky soli a dve lyžičky kryštálového cukru.  Všetky suroviny a koreniny spolu s cuketou rozvaríme. Rozmixujeme. Sterilizujeme 20min. Takýmto postupom vznikne naozaj vynikajúca  cuketová nátierka, na ktorej si pochutná celá rodina.

.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *